Latvijas Gāze nousi ensimmäistä kertaa Keski- ja Itä-Euroopan alueen suurimpien yritysten listalle

Latvijas Gāze on päässyt kansainvälisen luottoriskivakuutusyhtiö Cofacen luomalle Keski- ja Itä-Euroopan (KIE) TOP 500 suurimpien yritysten listalle ja on sijalla 480.

Coface on KIE-alueen suurimpien yritysten Top 500 -lista, joka arvioi yritysten kehitystä edellisen kalenterivuoden aikana. Top 500 antaa käsityksen alueen taloudellisen toiminnan suuntauksista ja ennustaa tulevaa kehitystä.

Listalla olevat maat ovat Bulgaria, Tšekki, Kroatia, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia ja Unkari. Latviaa edustaa yhteensä 6 yritystä ("Uralkali Trading", "Latvenergo", SIA "Rimi Latvia", SIA "Maxima Latvia" ja AS "Elko grupa").

Iepriekšējie jaunumi

21.06.2022. | hallinta | kestävyys
Latvijas Gāze saavuttaa kestävän kehityksen indeksin kultaluokan

Osoittamalla ymmärtävänsä vastuullisen, eettisen ja kestävän liiketoiminnan merkityksen Latvijas Gāze on jo ensimmäisenä osallistumisvuonnaan ansainnut kestävän kehityksen indeksin 2022 arvioinnissa kultaluokan.

Lue lisää
30.05.2022. | yrityksille | maakaasumarkkinat
Latvijas Gāze Baltian kaasumarkkinafoorumissa

25. toukokuuta tänä vuonna Tallinnassa järjestettiin 14. Baltian kaasumarkkinafoorumi, jossa osallistujat tiedottivat Baltian ja Suomen kaasumarkkinoiden viimeisimmästä kehityksestä, raportoivat infrastruktuurin kehityshankkeista ja antoivat tietoja Baltian ja Suomen maakaasumarkkinoiden viimeisimmästä tapahtumista.

Lue lisää
06.05.2022. | hallinta
Latvijas Gāze sijoittuu suurimpien vientiyritysten TOP 100 -ryhmän kärkeen

Vuonna 2021 Latvijas Gāze alkoi myydä isompia kaasumääriä Latvian ulkopuolelle, sijoittuen sekä suurimpien vientiyritysten kärkeen että heti viiden ensimmäisen joukkoon.

Lue lisää