Latvijas Gāze sijoittuu 16. sijalle Latvian arvokkaimpien yritysten TOP 101 -listalla

Rahoituspalveluyhtiö Prudentian ja Nasdaq Rigan yhdessä luomalla Latvian arvokkaimpien yritysten Top 101 -listalla vuonna 2023, Latvijas Gāze sai tunnustuksen oman sektorinsa johtajana ja sijoittui toiseksi, se sijoittui lisäksi Latvian 16. arvokkaimmaksi yritykseksi ja oli neljä sijaa korkeammalla kuin vuonna 2022.

TOP 101 kuvastaa yrityksen liiketoiminta-arvoa arvioimalla yli 600 latvialaista yritystä, joiden kannattavuus ja liikevaihto olivat suurimmat vuonna 2022.

“Suurimmat haasteet vuonna 2022 johtuivat maakaasun korkeasta hintatasosta ja yleisestä maakaasupulasta markkinoilla, mutta oikea-aikaiset ja tarkat maakaasun ostopäätökset, takasivat luotettavan maakaasun toimituksen AS Latvijas Gāze -asiakkaille”, sanoo Aigars Kalvītis, Latvijas Gāzen hallituksen puheenjohtaja.

Latvian arvokkaimpien yritysten TOP 101 -lista on yhteiskunnallisesti tärkeä aloite, jonka ylläpito aloitettiin vuonna 2005 Baltian maiden johtavan yritysrahoitusyhtiön Prudentian ja Nasdaq Rigan, Latvian ainoan säännellyn pörssin toimesta. Aloite perustuu hankkeen tekijöiden haluun herättää julkista keskustelua yritysten arvosta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Iepriekšējie jaunumi

07.09.2023. | hallinta
Maakaasun saatavuus, riittävyys ja hinta Latviassa

Latvijas Gāze osallistui 6. syyskuuta Dienas Bizness -konferenssiin “Heat Supply and Energy Technologies 2023”. Konferenssi kokosi yhteen energia-alan asiantuntijoita löytämään vastauksia kysymyksiin tulevan lämmityskauden lämmönhuoltopalvelujen saatavuudesta ja hinnoista juuri ennen uuden lämmityskauden alkua.

Lue lisää
03.08.2023. | hallinta
GASO:n omistajanvaihdos ei vaikuta Latvijas Gāzen asiakkaisiin.

17.7.2023 alkaen, tulee AS Eesti Gaas:ista GASO:n ainoa omistaja.

Lue lisää
02.12.2022. | hallinta | maakaasumarkkinat
Latvijas Gāze osallistuu Baltian kaasumarkkinafoorumiin

Tämän vuoden 30. marraskuuta pidettiin 15. Baltian maakaasumarkkinafoorumi jonka järjestäjä oli tänä vuonna Julkisen palvelun hallinnon johtokunta (SPRK). Nämä perinteiset alueelliset tapaamiset kokoavat yhteen energian sääntelijät, markkinaosapuolet ja poliittiset päättäjät Baltian maista, Suomesta, Ruotsista ja Puolasta.

Lue lisää